Bergon    Coletto    Camarelo   
Főoldal Elérhetőség Cégbemutató GYIK Ünnepi nyitva tartás Partnereink
AKCIÓ! Vásárlás Ingyen? ÁR!

Vásárlással és házhozszállítással kapcsolatos információ

 
A legjobb ár, csak rád vár a Bergonnál! Ez így igaz, a legkedvezőbb áron személyesen tud vásárolni, de kérésére minden termékünket házhoz is szállítjuk.
 
Jelenleg a kártyaleolvasó nem működik, csak készpénzzel tud fizetni!
 
Minden termékünk megvásárolható házhozszállítással is.
A házhozszállítást a BERGON BABANAGYKERBEN lehet megrendelni:
 
1. Telefonon keresztül:06 1 306-4954, 0620/2049-168. Itt minden szükséges információt meg tud beszélni a termék gyors, pontos és szakszerű kiszállításával kapcsolatosan. A honlapon való megrendelés, a telefonon megbeszéltek alapján, csak megerősítésre szolgál.
 
 
2. Személyesen: (néhány példa a megrendelésre)
Az eredeti terv szerint egy Bergon babakocsit szeretett volna vásárolni, de a kedvező árakat meglátva, megtetszett egy kiságy és még sok minden. Igen ám, de a hazaúton már a kiságy nem fér be az autóba, vagy nagyon körülményes lenne tömegközlekedési eszközön elszállítani a sok megvásárolt terméket. Egyedi megrendelés, például a baldachin szettre két hímzést szeretne, és nem piros, hanem mondjuk zöld színben. Egyszóval, minden esetben meg tudjuk oldani a termék házhozszállítását.
 
 
Fontos tudnivaló!
 
1. A termék megrendelése nem minősül vásárlásnak!
2. A vásárlás a pénzügyi tranzakció (fizetés) alkalmával jön létre!
3. Minden termékünk, személyesen is megvásárolható, ezért a házhozszállítás nem minősül sem Internetes, sem távvásárlásnak! A félreértések elkerülése végett: Ön vásárol egy terméket, mi pedig az Ön kérésére, az Ön által megadott címre kiszállítjuk a terméket a megbeszéltek szerint.
4. A jótállást, szavatosságot, (garanciát), minden esetben, a törvényben meghatározott módon biztosítjuk. A jótállás a fogyasztó törvényben előírt jogait nem érinti, melyet a jótállási jegy meglétével érvényesíthet. 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 4.§ (1) (2) alapján.
5. Reklamáció esetén, a jótállási jegyen leírtak alapján kell eljárni. Amennyiben, valamilyen oknál fogva ez nem lehetséges, akkor a vásárlás helyén lehet bejelenteni a reklamációt, személyesen, illetve telefonon. (A gyors rendezés érdekében, érdemes telefonon bejelenteni.)
 
Szállítási költséggel kapcsolatos információ:
 
A legpraktikusabb megoldás, ha rózsaszín csekken feladja a megbeszélt összeget, ami tartalmazza a termék árát a házhoz szállítási költséggel együtt. Cím: J.P.B. 2000 Kft. 1152 Budapest, Szentmihályi út 171. Amennyiben az adott termék szállítási díja kedvezményesnek vagy ingyenesnek van hirdetve, csak ezzel a szállítási megoldással érvényes!
 
Az utánvétel egy kicsit lassabb, és jóval költségesebb megoldás, de egyedi megbeszélés után ezt a megoldást is választhatja. Alapesetben kb. 3 - 5 ezer forinttal több, és a szállítási kedvezmények sem vehetőek igénybe. Amennyiben az adott termék szállítási díja kedvezményesnek vagy ingyenesnek van hirdetve, csak előrefizetéssel érvényes!
 
 Figyelem: 2013 júniustól kb. +0% -ot emelt a DPD a szállítási költségeken!
DPD csomagszállítás 2013.06. hónaptól
 
 
 
 
Előrefizetéssel
 
 
2500
Csomagsúly
Szállítási díj db/Ft
 
Utánvét összege
Utánvét díj Ft bruttó
0,1 - 3 kg
1600
 
1 – 25,000 Ft-ig
2725
3,1 - 5 kg
1900
 
25,001 – 50,000 Ft-ig
3000
5,1 - 10 kg
2000
 
50,001 – 100,000 Ft-ig
3500
10,1 – 15 kg
2200
 
100,001 – 300,000 Ft-ig
4300
15,1 - 20 kg
2400
 
300,001 – 500,000 Ft-ig
6200
20,1 - 25 kg
2800
 
rózsaszín csekken előreutalva
0
25,1 - 31 kg
3300
 
Utánvétel
 
32 - 50 kg
5500
 
Az előre fizetés összegét hozzá kell adni az utánvét díjjához
 
Segítség a bizalmatlanság megszűntetéséhez
 
Többször előfordult már, hogy a rózsaszín csekken előre feladott ár megfelelt volna, de a bizalom hiányára hivatkozva nem merték feladni a pénzt. (hátha becsapjuk és nem kapja meg az árut) Nos az hogy valakit becsapnak, az sajnos a mai világban előfordulhat, de talán egy 1994 óta működő, valóságos árukészlettel rendelkező vállalkozásnál kisebb a kockázat, de ha ez nem győzte meg jöjjön el személyesen, vagy fogadja el, hogy az utánvétel egy kis többlet költséggel jár az előrefizetéssel vagy a helyszíni vásárlással szemben.
Megjegyzem, hogy az utánvételnél sem biztos, hogy azt kapja, amit rendelt, a garanciát nem tudja hol érvényesíteni, eltűnhet a cég, stb. Tehát nem az a fő lényeg, hogy előre fizet, vagy utánvét, hanem az, hogy kitől vásárol. Példának okáért, ha a Bergon babaáruháztól vásárol, és ha esetleg a termék gyári hibás lenne, és azt sem kijavítani sem kicserélni nem tudnánk a törvényben meghatározott módon, akkor természetesen visszafizetnénk a vételárat.
 
Indoklás:
Mi nem egy Webáruház vagyunk, ahol mindent ígérgetnek, aztán vagy sikerül teljesíteni, vagy nem, a későbbi jótállási és esetleges javítási hiányosságokról nem is beszélve.
 
Ez egy valóságos bababolt babaáruház, ahol közel 200 kiállított babakocsi, 150 kiállított babahordozó, autós biztonsági ülés továbbá 1000 babatermék, amit a helyszínen (készpénzzel fizetve) azonnal meg tud vásárolni, valós garanciával. Ezért a fizetendő vételár ehhez van igazítva.
 
Megjegyzés: a honlapon a termékeknek csak a töredéke szerepel, de olyan is előfordulhat, hogy valamely termék elfogyott és ideiglenesen nem kapható, de hamarosan várható az újabb szállítmány érkezése, ezért még nincsen törölve.
 
 
 
 
2013-06-28 16:28:43

Fogyasztói Tájékoztató

Az alábbi tájékoztató jellegű információk, kizárólag a fogyasztók megtévesztésének elkerülése érdekében kerültek fel a honlapra.
 
A honlapon szereplő árak csak irányárak, konkrét árakat mindig a vásárlás helyén a vásárlás alkalmával tudunk közölni. A honlapon szereplő ajánlatok csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek! Ez az árakra, akciókra, ajándékokra és mindenre vonatkozik!
 
 
Jogi @
 
A mai gyorsan rohanó világban, minden folyamatosan változik, így az üzletekben a termékek, azok árai, az akciók a feltételek, és ide tartozik minden, ami változó. A honlap szerkesztőjétől viszont nem várható el, hogy minden adatot 100% -ban percre pontosan frissítsen. Ezért bármikor előfordulhat, hogy a honlapon szereplő egyes adatok (ide érte mindent) már nem érvényesek, és az üzletben frissen kapott információ már mást tartalmaz. Ezért ezzel kapcsolatban sem a honlap szerkesztője, sem a honlapon szereplő üzletek semmilyen jogi felelősséget nem vállal. Amennyiben ez Önnek nem felel meg, abban az esetben kérem, hogy a honlapon szereplő össze adatot, információt tekintse tárgytalannak (kivéve ezen Fogyasztói Tájékoztatót). A legfrissebb adatokért, információkért hívja fel telefonon, vagy látogassa meg személyesen a megfelelő üzletet.
 
Ez a honlap a figyelem felkeltése céljából jött létre. A honlapon szereplő adatok, (ide értve az árakat, akciókat, kedvezményeket, ajándékokat, stb.) csak tájékoztató jellegűek, a pontos részleteket mindig a vásárlás helyén kell megbeszélni! Természetesen a vásárlás előtt, lehet hivatkozni a honlapon látott és értelmezett felhívásokra, adatokra melynek értelmezését a vásárlás előtt kell tisztázni, és ennek a függvényében dönteni a vásárlásról. Amennyiben a honlapon szereplő valamelyik terméket konkrétan meg szeretné vásárolni, akkor előtte hívja fel a vásárlás helyét, és pontosítsa, hogy van-e készleten az óhajtott termék, milyen felszereltséggel és mennyibe kerül.
 
A honlap tulajdonosa magánszemély, és megpróbál segítséget nyújtani a kismamáknak, anyukáknak, apukáknak a babatermékek piacán. A honlap fő szponzora a BERGON és a J.P.B. 2000 kft. Ezért teljesen természetes, hogy a BERGON BABANAGYKER és a Partner Üzletek által forgalmazott több ezer termék, cikk kerül előtérbe. Fontos Tudnivaló: ez a honlap, csak tájékoztató jellegű segítséget nyújt, ide értve az árakat és az akciókat is! A pontos részleteket, árakat mindig a vásárlás helyén kell megbeszélni, és az a mérvadó.
 
Figyelem! A honlapon szereplő figyelemfelkeltő, vagy a vásárlást megkönnyítő adatok értelmezéséért NEM tartoznak felelősségre a honlapon szereplő cégek, valamint üzletek! Ha valami nem egyértelmű, az azért lehetséges, mert a figyelem felkeltésnek (akció) nem célja, a minden apró részletre kiterjedő magyarázat! A pontos részletekért, és a teljes körű tájékoztatásért keresse fel az üzletet, és az ott megadott adatok után döntsön a vásárlásról!

Ez a honlap a figyelem felkeltése céljából készült!
 
Nem célunk a fogyasztók megtévesztése a honlapon szereplő ajánlatokkal, ezért a félreértések elkerülése végett, az alábbi fontos figyelmeztetéseket legyen szíves figyelembe venni!
 
Kérem, hogy a honlapot egy egésznek tekintse, ideértve a fogyasztói tájékoztatót is.
 
Amennyiben a honlapunkat vásárlás céljából kereste fel, kérem, hogy az alábbi, további fontos figyelmeztetéseket legyen szíves figyelembe venni!
 
A honlapon szereplő ajánlatok csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek konkrét ajánlattételnek! Ez az árakra, akciókra és mindenre vonatkozik!
 
A cégek, üzletek álláspontja:
 
Konkrét ajánlattételt, csak az üzletben adunk. Ha az ajánlatunk nem egyezik a honlapon szereplő ajánlattal, abban az esetben, de kizárólag csak a vásárlás előtt, ezt a tényt lehet jelezni az üzletben, melyet a honlap megtekintése után közös megegyezéssel módosítani lehet.
 
Utólagos reklamációt, ezzel kapcsolatban nem áll az üzlet módjában elfogadni!
 
Konkrétan: ha a honlapon szereplő ajánlat azt tartalmazza, hogy X termékhez adunk Y ajándékot, akkor ez azt jelenti, hogy Ön látta a hirdetést, és ha bejön az üzletbe, akkor biztos, hogy fogja kérni az X termék megvásárlásakor az Y ajándékot. Fontos tudni, hogy X termék megvásárlásakor nem jár automatikusan Y ajándék. Csak annak a vásárlónak (értelemszerűen) jár az ajándék, aki a vásárlás előtt meglátogatta a honlapot. Ha viszont vásárlás után látogatta meg a honlapot, akkor ebben az esetben már nem jár az Y ajándék. Jó tanács: legközelebb a vásárlás előtt látogassa meg a honlapot és tájékozódjon az aktuális kedvezményekről, árakról.
 
Amennyiben az Ön számára félreértelmezhető vagy félretájékoztatásnak vélt tartalommal találkozik a honlapon, kérem, jelezze az elérhetőségen megadott telefonszámokon. Amennyiben itt nem kapott megnyugtató választ, abban az esetben, írásban kérjük az észrevételét, melyre írásban fogunk válaszolni.
 
A honlap és az azon szereplő adatok kifejezetten a figyelem felkeltése céljából készült!
 
A honlapon szereplő ajánlatok, kifejezetten csak tájékoztató jellegűek, az aktuális pontos részleteket, árakat, személyesen az üzletben, az aznapi vásárlás alkalmával tudjuk közölni!
 
A telefonon adott felvilágosítás, az aktuális napi ajánlat, amely nem biztos, hogy másnap is érvényes.
 
2011-07-20 21:55:09
Utolsó frissítés: 2017. 08. 24 Babaszoba kiságy babaágy Bababörze Babaexpo Hírek
Akciós TermékekSzépségápolás
Szöveges tartalom linkjei
Termékek linkjei