Bergon    Coletto    Camarelo   
Főoldal Elérhetőség Cégbemutató GYIK Ünnepi nyitva tartás Partnereink
AKCIÓ! Vásárlás Ingyen? ÁR!

Gyerekvilág Kiállítás, baba-mama expo babaexpo bababörze

Inglesina babakocsi etetőszék babatermék a Gyerekvilág Kiállítás Papp László Budapest Sportaréna baba-mama expo babaexpo bababörze rendezvényen.
 
baba-mama expo babaexpo bababörze
Három nap, ami az egész családnak szól. A gyerekeket élményekkel és kalandokkal, a szülőket ötletekkel és megoldásokkal várja az ősz legnagyobb családi rendezvénye. Kalandpark, beltéri sípálya, konzolos játékok és számtalan foglalkozás, játszóház, színpadi program, valamint 200 kiállító gondoskodik a hasznos és felhőtlen szórakozásról.
 
2011. november 18-19-20-án hatodik alkalommal rendezzük meg a legnagyobb baba-mama kiállítást és vásárt a Papp László Budapest Sportarénában! Regisztráció értékes nyereményekért és tudnivalók: www.gyerekvilagkiallitas.hu
 
Az Inglesina babakocsi etetőszék babatermék részt vesz a Gyerekvilág Kiállításon a Papp László Budapest Sportarénában 2011. november 18-19-20.-án. Az Inglesina termékek megtekintéséhez kérem, látogasson el a kiállításra. Az Inglesina termékeit a kiállításon közvetlenül nem lehet megvenni, csak megrendelni. A megrendelt Inglesina termékeket a Bergon Babanagykerben lehet átvenni, illetve megvásárolni.
 
 
 
Utolsó frissítés: 2019. 04. 23. Babaszoba kiságy babaágy Bababörze Babaexpo Hírek
Akciós TermékekSzépségápolás
Szöveges tartalom linkjei
Termékek linkjei