Bergon    Coletto    Camarelo   
Főoldal Elérhetőség Cégbemutató GYIK Ünnepi nyitva tartás Partnereink
AKCIÓ! Vásárlás Ingyen? ÁR!

Fogyasztói tájékoztatás!

 
A honlapon szereplő árak, csak tájékoztatójellegűek! A pontos árat mindig a vásárlás helyén tudjuk közölni, valós időben. Erről a témáról bővebben a vásárlás menüpont alatt olvashat, a fogyasztói tájékoztatóban. Kérem, hogy a megrendelését, csak akkor adja le, ha a használati feltételeket, a Vásárlás menüpontban elolvasta, és elfogadta!

 
 
  A LEGJOBB ÁR CSAK RÁD VÁR A BERGONNÁL!
 
 
Megjegyzés: a frissítés időbeni elmaradása végett, előfordulhat, hogy a honlapon a termék mellett szereplő ár 8.000 Ft, de a valós időben, az üzletben 10.000 Ft-t kell érte fizetni. Illetve az is előfordulhat, hogy valami 20.000 Ft a honlapon, de az üzletben a valós időben, csak 15.000 Ft-t kell érte fizetni. Az árak frissítéséig, szíves elnézésüket és türelmüket kérjük.
 
A honlapról közvetlen megrendelt termékek megrendelésével kapcsolatos használati feltételek: a honlapon szereplő árak, csak tájékoztató jellegűek! Az aktuális árat mindig a vásárlás helyén a megrendelés után tudjuk közölni, valós időben. Erről a témáról bővebben a vásárlás menüpont alatt olvashat, a fogyasztói tájékoztatóban.
 
A kiegészítő (kiegészítő tartozék) szó azt jelenti, hogy egy termék megvásárlásakor, milyen kiegészítőket lehet még külön pénzért megvásárolni egy termékhez. A tartozék (tartozéka) szó azt jelenti, hogy benne van az árába a terméknek.
 
 Bejegyzések:
2015. 01. 05. A jelentős forint gyengülés hatására a forintban fizetendő árak ugyanilyen mértékben megnőhetnek a honlapon szereplő még át nem javított árakhoz képest! Természetesen egy drasztikus forint erősödés esetén, majd jóval kevesebb forintot kell fizetni ugyanazon termékért.
 
 
Utolsó frissítés: 2019. 04. 23. Babaszoba kiságy babaágy Bababörze Babaexpo Hírek
Akciós TermékekSzépségápolás
Szöveges tartalom linkjei
Termékek linkjei