Bergon    Coletto    Camarelo   
Főoldal Elérhetőség Cégbemutató GYIK Ünnepi nyitva tartás Partnereink
AKCIÓ! Vásárlás Ingyen? ÁR!

Egy igazi babaáruház

 
Igen, ez egy igazi babaáruház, rengeteg kiállított termékkel, szakképzett eladókkal, az Ön kényelmes és biztonságos vásárlása érdekében. A termékeinket a legkedvezőbb árakon személyesen tudja megvásárolni, de kérésére a kiválasztott terméket házhoz szállítjuk.           TÖBB KÉP AZ ÜZLETRŐL
Bergon bababolt babaruház babanagykereskedés
 
Bergon bababolt babaruház babanagykereskedés kummer 
Bergon bababolt babaruház babanagykereskedés babahordozó
 
Bergon bababolt babaruház babanagykereskedés kiságy
Bergon Babanagyker & Coletto Baba-szakáruház + Outlet 900 nm-en. Gyermekkocsi babakocsi bababolt babaszoba babaúszás bababörze. Cím: 1152 Budapest, XV. Szentmihályi út 171. Tel: 06 1 306-4954, 0620/2049-168.
 
1 babának 1 babakocsi, de az legyen az igazi!
 
Kedves Látogató!
 
A BERGON márkanév létrehozása 2000-ben fogalmazódott meg, azzal a céllal, hogy a terméket egyértelműen megkülönböztesse a többi terméktől. A BERGON babakocsi megtervezése, nem okozott különösebb gondot, ugyanis segítségemre volt az 1994 óta megjavított, több ezer babakocsin megfigyelt, tervezési és gyártási hiányosság. A fő célkitűzés, a babakocsi megtervezésénél, a minőség, a használhatóság és az elérhető ár összhangba hozása volt.
 
2001 márciusában kezdtük meg, a babakocsi forgalmazását, az akkor még ismeretlen BERGON márkanév alatt. A kedvezően kialakított ár, és a merőben új formának, külalaknak köszönhetően, a kezdetektől fogva, sikeresnek bizonyult a vállalkozás. A funkcionálisan minden szempontot kielégítő tervezésnek köszönhetően, rövid idő alatt, a kismamák kedvencévé vált a BERGON babakocsi.
 
A minőség bizonyítására még várni kellett néhány évet, de ez mára már nem kérdéses. Mivel az értékesítet babakocsikra, eddig nem volt minőségi reklamáció a gyártással kapcsolatosan, ezért a BERGON teljes felelősségvállalással, 2 év garanciát biztosít, az általa gyártott babakocsikra. Az eltervezett célok sikeres megvalósításában, nagy szerepe van Piotr Pinis babakocsigyártással foglalkozó szakember áldozatos munkájának. A lelkiismeretes tervezés, és a tökéletes gyártás eredményeképpen, sikerült megvalósítani egy célt, a babák és az anyukák legnagyobb örömére.
 
A BERGON, ez úton is Jó Egészséget és Sok Boldogságot Kíván minden Kedves Látogatónknak!
 
 
A cég rövid története:
 
1994 év végén fogalmazódott meg a babatermékekkel, babakocsikkal való kereskedés ötlete, ugyanis ekkor még szabad volt a piac, szinte elsőként nyitottuk meg az Örs vezér terén a 18 nm-s Regi Bababoltot. 1997-ben már egy 70 nm-s üzletben folytattuk, szintén az Örs vezér terén. 2000-ben bővítésre került sor, amikor is megnyitottuk a Bergon Babanagykert 160 nm-n a Szentmihályi úton. 2003-ban egy 150 nm-s raktárral bővültünk, majd 2005-ben 320 nm-re bővítettük a raktár területét, így összesen 3 helyen 550 nm-en gazdálkodtunk. 2009-re teljesen kinőttük ezeket a helyeket, és a gazdasági szempontokat is figyelembe véve, a 3 helyet 1 helyre költöztettük össze, 900 nm-re kibővítve.
 
 
 
 
Utolsó frissítés: 2019. 04. 23. Babaszoba kiságy babaágy Bababörze Babaexpo Hírek
Akciós TermékekSzépségápolás
Szöveges tartalom linkjei
Termékek linkjei