Bergon    Coletto    Camarelo   
Főoldal Elérhetőség Cégbemutató GYIK Ünnepi nyitva tartás Partnereink
AKCIÓ! Vásárlás Ingyen? ÁR!

A BERGON babakocsik tervezője és gyártója

Kedves Látogató!
 
Abban az esetben, ha sem a honlapon, sem az ügyfélszolgálaton nem találta meg a választ a kérdésére, írja meg a BERGON címére.
 
Továbbá az alábbi esetekben tudok segítséget nyújtani E-mail-ben:
 
*A BERGON BABANAGYKERBEN nem megfelelő a kiszolgálás.
 
*A szerviz nem megfelelően orvosolta a panaszát.
 
*A honlapon szereplő Partner ÜZLETEK boltjaiban nem megfelelő, a BERGON termékekkel kapcsolatos felvilágosítás, kiszolgálás, vagy az esetlege reklamációs ügyintézés.
 
*Egyéb boltokban nem megfelelő, félretájékoztató magyarázkodás, a BERGON termékekről. (Sajnos van ilyen, amikor rossz minőségű utánzatokat sóznak, BERGON babakocsiként a kellő tapasztalattal nem rendelkező vásárló nyakába, amire csak később jön rá a kárvallott.)
 
Amennyiben levelet ír, kérem, hogy minél részletesebben írja le az adott szituációt. Hol, mi, mikor, hogyan történt, cím, dátum, szereplők, stb. Amennyiben teheti, telefonos elérhetőséget is adjon meg.
 
A levél tárgya: Elmondom
 
 
Akár panaszos, akár köszönőlevelet ír, mindenképpen írja be a Tárgy: rovatba az "Elmondom" szót (idéző jel nélkül, úgy ahogy látja, az első betű nagy a többi kicsi). Ellenkező esetben nem érkezik meg a levél. Amennyiben nem kap választ, az azt jelenti, hogy az ügyfélszolgálaton egyszerűbben meg lehet oldani az ügyet.       
 
 
Tehát, NEM IDE TARTOZIK, a mennyibe kerül, elromlott, lehet-e javítani, van-e kerék, stb.
 
 
 
Utolsó frissítés: 2019. 02. 12. Babaszoba kiságy babaágy Bababörze Babaexpo Hírek
Akciós TermékekSzépségápolás
Szöveges tartalom linkjei
Termékek linkjei